espa_banner

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι ιδιαίτερη χαρά μας να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας ώστε να απαντούμε στις ερωτήσεις σας και να λαμβάνουμε τις παρατηρήσεις και επισημάνσεις σας.

Για άμεση απάντηση στις απορίες σας, διαβάστε τις ακόλουθες πιο συχνές ερωτήσεις. Οι απαντήσεις αυτές αποτελούν και τους όρους και προϋποθέσεις που θα διέπουν κάθε παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Το κατάστημά μας βρίσκεται:

Κορίνθου 375-Πάτρα, τηλ: 2610-362072 και 6973924553

Επίσκεψη στο φυσικό μας κατάστημα (showroom):

Δευτέρα & Τετάρτη 10.00 – 14.00

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 10.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00

Σάββατο: Μόνο με ραντεβού.

Αν θέλετε να μιλήσουμε για τη διοργάνωση κάποιου event, τότε θα πρέπει απαραιτήτως να κλείσετε το δικό σας ραντεβού!

Επικοινωνήστε μαζί μας στα 2109918270 ή 6947700359 για να κλείσετε το δικό σας!

Μπορείτε επίσης να έρθετε σε επαφή μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιστοσελίδας μας την σελίδα «επικοινωνία» Απαντούμε σε όλα τα e-mail σας αμέσως. 

Επικοινωνία με το «Αγάπης Όνειρα»

Προσπαθούμε διαρκώς να βελτιώνουμε τον τρόπο εξυπηρέτησης των πελατών μας καθώς και να αναβαθμίζουμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας. Με χαρά δεχόμαστε τις παρατηρήσεις, επισημάνσεις και απόψεις σας, θετικές ή αρνητικές στο e-mail  agapisoneira@gmail.com ή απευθείας συμπληρώνοντας την φόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιστοσελίδας μας.

Συνεχώς αναζητούμε πρωτότυπα και ιδιαίτερα προϊόντα για να εμπλουτίσουμε την γκάμα μας. Εταιρίες που ενδιαφέρονται να μας ενημερώσουν για τα προϊόντα τους και για δείγματα δουλειάς τους μπορούν να στείλουν υλικό με φωτογραφίες και τιμές στην ηλεκτρονική διεύθυνση agapisoneira@gmail.con ή στην ταχυδρομική διεύθυνση: Κατάστημα ΑΓΑΠΗΣ ΟΝΕΙΡΑ, Κορίνθου 375, Πάτρα, τ.κ 26222.

Για ζητήματα χονδρικής πώλησης παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Βασιλική Παπαγεωργίου στο τηλέφωνο 6973924553.

Για αποστολές εντός Ελλάδος ο χρόνος είναι συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία που είναι έτοιμη η παραγγελία σας.

Για αποστολές εκτός Ελλάδος ο χρόνος παράδοσης είναι από 2 έως 8 εργάσιμες ημέρες.

* Σημειώστε ότι τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες δεν υπολογίζονται ως εργάσιμες ημέρες καθώς επίσης και ότι υπάρχει περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής σας σε περίπτωση απεργιών ή άσχημων καιρικών συνθηκών.

Οι τιμές που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν και τον αντίστοιχο ΦΠΑ 24%. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας. Το www.agapisoneira.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές, απόρροια των πιθανών τιμολογιακών αναπροσαρμογών που μπορεί να κάνουν οι προμηθευτές μας.

Σε εκείνες τις περιοχές της Ελλάδας στις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ τότε οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν βάση του μειωμένου ΦΠΑ της περιοχής υπό τις εξής προϋποθέσεις: 

  1. εφόσον η αγορά σας γίνει με τιμολόγιο πώλησης (δηλ. από επαγγελματία προς επαγγελματία) και όχι με απλή απόδειξη.
  2. εφόσον σας στείλουμε εμείς το εμπόρευμα στην εν λόγω περιοχή (δηλ. δεν μπορεί να εκδοθεί τιμολόγιο με μειωμένο ΦΠΑ για παραλαβή από το κατάστημα).

Είναι χαρά μας να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καλώντας το Αγάπης Όνειρα στο 2610-362072 εντός του ωραρίου λειτουργίας του καταστήματος, μπορείτε να δώσετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας.

Για παραγγελίες από το εξωτερικό παρακαλούμε καλέστε στον αριθμό +30 6973924553

Υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης παραγγελίας μέχρι και 20 ημέρες πριν την συμφωνημένη ημέρα παράδοσης, χωρίς οικονομική επιβάρυνση του πελάτη. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ εκτέλεση της παραγγελίας του, τότε μπορεί να μας ενημερώσει ΚΑΙ τηλεφωνικά. Το κόστος των μεταφορικών βαρύνει σε κάθε περίπτωση τον αγοραστή.

Για παραγγελίες από το εξωτερικό παρακαλούμε καλέστε στον αριθμό +30 6973924553

Το κατάστημα Αγάπης Όνειρα δεν διαθέτει έντυπο κατάλογο προϊόντων. Το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων που εμπορευόμαστε εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας ενώ το σύνολο αυτών εκτίθεται διακοσμημένο στο κατάστημά μας (Κορίνθου 375 – Πάτρα).

Για παραγγελίες από το εξωτερικό παρακαλούμε καλέστε στον αριθμό +30 6973924553

Το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων μας είναι άμεσα διαθέσιμο και διαρκώς προσπαθούμε να ελαχιστοποιούμε περιοδικές ελλείψεις. Με την αποστολή της παραγγελίας σας λαμβάνετε εντός 24 ωρών e-mail που σας ενημερώνει με ακρίβεια για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που παραγγείλατε. Επίσης μπορείτε με την φόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να μας στείλετε τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν και εντός 24 ωρών θα λάβετε ενημέρωση για την διαθεσιμότητά τους. Επιπλέον είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά εντός ωραρίου λειτουργίας για σας βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας. Σε κάθε περίπτωση όμως και για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση σας προτείνουμε να φροντίζετε έγκαιρα για την παραγγελία σας.

ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ (out-of-stock) Ενημερώνουμε το κατάστημά μας σε συνεχή βάση, όμως διατηρούμε το δικαίωμα να έχουμε στο e-shοp κάποιο είδος που έχει εξαντληθεί διότι οι ελλείψεις είναι παροδικές. Σε περίπτωση που έχουμε παραγγελία σε είδος out-of-stock ενημερώνουμε άμεσα τον πελάτη για τυχόν τροποποίηση της παραγγελίας, ή ακύρωση ή για τη νέα ημερομηνία παράδοσης αν το επιθυμεί.

(δεν συμπεριλαμβάνεται ο χρόνος αποστολής-παραλαβής)

  • Προσκλητήρια: από 10 έως 15 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της γραπτής έγκρισης σας ότι η μακέτα είναι σωστή. Τα προσκλητήρια παραδίδονται κλειστά στο φάκελο και χωρίς κορδέλες, οι οποίες είναι προαιρετικές και χρεώνονται επιπλέον.
  • Μπομπονιέρες: ανάλογα το σχέδιο και το φόρτο εργασίας ανά περίοδο, κατ’ ελάχιστον 20 ημέρες. Για τα χειροποίητα σχέδια χρειάζεται πολύ περισσότερος χρόνος. Σε αυτές τις περιπτώσεις επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε.
  • Ρούχα & παπούτσια: από 5 έως και 25 εργάσιμες ημέρες (ανάλογα την εταιρία και το φόρτο εργασίας).
  • Λαμπάδες βάπτισης: από 10 έως 15 εργάσιμες ημέρες.
  • Ξύλινα κουτιά βάπτισης: από 10 έως 15 εργάσιμες ημέρες

Μπορείτε να μας στέλνετε τις διορθώσεις, αλλαγές και εγκρίσεις της μακέτας του προσκλητηρίου σας στο agapisoneira@gmail.com  

Στις μπομπονιέρες γάμου η τιμή των προϊόντων όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα περιλαμβάνει κουφέτα αμυγδάλου και στις μπομπονιέρες βάπτισης 4 ή 6 κουφέτα σοκολάτας crispy της εταιρίας Χατζηγιαννάκη (εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά στις λεπτομέρειες του κάθε προϊόντος-διαβάστε προσεκτικά την κάθε περιγραφή προϊόντος).

Τα κουφέτα έχουν ημερομηνία λήξης από 9 έως 12 μήνες. Διατηρούνται σε δροσερό περιβάλλον χωρίς υγρασία με θερμοκρασίες μέχρι 25 βαθμούς Κελσίου. Δεν  τοποθετούνται στο ψυγείο και η παραμονή τους σε υγρό περιβάλλον ή σε υψηλές θερμοκρασίες για μεγάλο χρονικό διάστημα οδηγεί στην αλλοίωση τους ανεξάρτητα με την ημερομηνία λήξης τους. Τα κουφέτα που περιέχουν σοκολάτα είναι πιο ευπαθή σε σχέση με τα αμυγδάλου στις θερμοκρασιακές μεταβολές. Όταν το κουφέτο μετακινηθεί από κρύο σε ζεστό χώρο ή ανάποδα, με μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας υπάρχει κίνδυνος λόγω της συστολής διαστολής της σοκολάτας να εμφανίσει ρωγμές στην εξωτερική επιφάνειά του.

Η μεταφορά των κουφέτων σε χρονικές περιόδους όπου η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι έως 25 βαθμούς γίνεται χωρίς κίνδυνο. Για περιόδους με μεγαλύτερες θερμοκρασίες τα κουφέτα αποστέλλονται με ευθύνη του πελάτη. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να επιλέγεται ο συντομότερος χρονικά τρόπος αποστολής και να προτιμούνται τα κουφέτα αμυγδάλου έναντι αυτών με σοκολάτα.

Θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης αμέσως μόλις στείλετε την παραγγελία σας. Παρακαλούμε μελετήστε προσεκτικά όλα τα δεδομένα της παραγγελίας σας και επικοινωνήστε άμεσα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στην περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή. Το e-mail επιβεβαίωσης παραγγελίας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει.

Αμέσως μόλις φύγει η παραγγελία σας από εμάς, θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά στα στοιχεία που μας έχετε δώσει που θα σας ενημερώνει για τον αριθμό φορτωτικής με τον οποίο μπορείτε να την αναζητήσετε το δέμα σας στην αντίστοιχη επιχείρηση μεταφορών.

Τα προϊόντα μας (προσκλητήρια, μπομπονιέρες κλπ.) σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ειδικά για εσάς, με βάση τις δικές σας επιθυμίες, επιλογές και οδηγίες και είμαστε βέβαιοι ότι η ποιότητά τους θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Επομένως, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι για τα προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για εσάς δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής καθώς είναι αδύνατον να διατεθούν σε άλλον πελάτη..

Βαπτιστικά ρούχα: τα βαπτιστικά ρούχα δεν δοκιμάζονται για λόγους υγιεινής γι’ αυτό και δεν είναι εφικτή η επιστροφή τους.

Παπούτσια βάπτισης: Δεδομένου ότι δίνουμε πάντα ακριβείς οδηγίες για τον υπολογισμό του νούμερου, τα παπούτσια θεωρούνται ειδικές παραγγελίες και δεν είναι δυνατή η επιστροφή τους.

Σύνδεση

Εγγραφή

Ένα συνθηματικό θα αποσταλεί στη διεύθυνση email σας

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.